[UPDATED] Μήπως μάθαμε το ρόλο της Zendaya στο Spider-Man: Homecoming; [SPOILERS]

Zendaya: Ανερχόμενη ηθοποιός/τραγουδίστρια/χορεύτρια του Disney Channel. Θυμίζει πολύ Miley Cirus και αφήνει μία λίγο πικρή γεύση το ότι βρίσκεται στο Spider-Man: Homecoming. Αλλά τι να κάνεις, αυτά παίζουν όταν παρακαλάς (και πετυχαίνεις) να σε αγοράσει η Disney. Μέχρι τώρα ξέρουμε ότι θα παίξει ένα χαρακτήρα που ονομάζεται "Michele", αλλά τώρα μάλλον έχουμε περισσότερα στοιχεία.
Βεβαίως αμέσως οι περισσότεροι σκέφτηκαν την Michele Gonzales, ένα παλιό ραντεβουδάκι του Peter Parker. Το Movie Pilot όμως μας λέει ότι έχει διαρρεύσει η παιδική μυθιστοριογράφηση της ταινίας και αποκαλύπτει ότι το επίθετό της είναι... Tooms! Αυτό σημαίνει ότι είναι μάλλον κόρη ή συγγενής έστω του Vulture, του βασικού ανταγωνιστή της ταινίας.

Αυτό επίσης δείχνει ότι καμία ιδέα δεν πεθαίνει ποτέ στον κινηματογράφο. Στο Spider-Man 4 που σχεδίαζε ο Σάμ Ράιμι, η Felicia Hardy (Αν Χάθαγουεϊ) δεν θα έπαιζε την Black Cat αλλά την Vulturess, κάποιον χαρακτήρα που κάποια σχέση θα είχε με τον Vulture, το πιο λογικό να υποθέσουμε κόρη του (που έχει αλλάξει επίθετο/κρατήσει το επίθετο της μάνας της). Βεβαίως δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, αλλά φαίνεται σαν αυτή η ιδέα να αναγεννήθηκε.

Αυτό επίσης μπορεί να σημαίνει ότι ο χαρακτήρας της θα "εξαφανιστεί" μετά την ταινία. Δεν είναι ωραίο να κρίνουμε πριν δούμε, αλλά θα θέλαμε όσο πιο μακρυά το Disney Channel από το Spider-Man.

UPDATE: Από ότι φαίνεται κανείς ελάχιστοι έχουν διαβάσει αυτή το παιδικό βιβλίο. Σύμφωνα με πηγές όμως του ScreenGeek.net από ανθρώπους που το έχουν κάνει (όχι από συντάκτες αλλά από χρήστες στο Tumblr και το Reddit) υποστηρίζουν πως δεν αναφέρεται πουθενά το επίθετό της. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι συγγενής του Vulture βέβαια. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι η Mary Jane αλλά ελπίζουμε να είναι χίλια τα εκατό άκυρο.