Φωτογραφίες από τη δεύτερη σεζόν του Luke Cage δίνουν ελπίδες στους οπαδούς της Claire Temple

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Luke Cage έχουν αρχίσει εδώ και λίγο καιρό. Ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία, αλλά κρίνοντας από προηγούμενες εμπειρίες υπολογίζουμε ότι θα την δούμε κάποια στιγμή προς Μάρτιο ή Απρίλιο, με το Jessica Jones νωρίτερα, ίσως Φεβρουάριο, για το οποίο έχουμε δει δύο σετ από φωτογραφίες γυρισμάτων.

Η φήμη που θέλει την Claire Temple (Ροζάριο Ντόσον) να μας αφήνει χρόνους μετά το Defenders μάλλον εξανεμίζονται με αυτές τις φωτογραφίες, αφού βλέπουμε το ζευγάρι χαλαρό στο δρόμο να φιλιέται. Από την άλλη για όσους ανυπομονούν να δούνε τον Cage με την Jessica Jones (Κρίστεν Ρίτερ) μάλλον θα πρέπει να κάνουν περισσότερο υπομονή.

Και μεταξύ μας δεν υπάρχει λόγος να σκοτώσουν οι δημιουργοί την Claire, όταν έχει τόσο πολύ χημεία με τον Cage. Αν και συμμετείχε σε όλες τις σειρές μέχρι τώρα, ήταν στο Luke Cage που είχε τον πιο σημαντικό ρόλο, αφού εξερευνήσαμε περισσότερο και την ίδια ως χαρακτήρα. Γνωρίσαμε και τη μητέρα της, στο πρόσωπο της καταπληκτικής Σόνια Μπράγκα.

Σε άλλα νέα, ο Μάικ Κόλτερ δήλωσε ότι το Defenders δεν θα φέρει κάποια αλλαγή στην κατεύθυνση της σειράς , σε αντίθεση με τον Φιν Τζόουνς ο οποίος δήλωσε πως το Defenders θα ωριμάσει το χαρακτήρα που θα δούμε σε μία ενδεχόμενη δεύτερη σεζόν Iron Fist, αν και ακόμα δεν έχει επίσημα ανανεωθεί.