Πληροφορίες για τη δεύτερη σεζόν του Luke Cage



Η δεύτερη σεζόν της σειράς της Marvel στο Netflix έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα. Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα την δούμε, για την ώρα έχουμε επιβεβαίωση μόνο για το Defenders, και (περίπου) για το Punisher (Μάλλον Νοέμβρη). Και οι δύο σειρές έχουν τελειώσει τα γυρίσματα, το Jessica Jones έχει αρχίσει, τώρα και το Luke Cage, ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά θα ξεκινήσει και το Daredevil.

Δεν είναι σαφές το πρόγραμμα μετά το Defenders, υπολογίζαμε ότι θα δούμε στις αρχές του 2018 το Jessice Jones, άνοιξη-καλοκαίρι το Daredevil και αργότερα το Luke Cage και (ίσως) Iron Fist, άραγε η πληροφορία αυτή σημαίνει ότι ο διάβολος του Χέλς Κίτσεν θα εισβάλει για τρίτη φορά στις οθόνες μας ακόμα πιο μετά;

Σε περαιτέρω νέα, το MCU Exchange μας πληροφορεί ότι δημοσιεύτηκε αγγελία για casting για δύο χαρακτήρες, όπου ο ένας εξ αυτών μάλλον είναι ο χαρακτήρας Bushmaster, ο οποίος είναι άλλο ένα θύμα του καθηγητή Bursting, που ευθύνεται και για το πείραμα που έδωσε δυνάμεις στον Cage. Το site υποστηρίζει ότι πλάνα από audition των Έβαν Παρκ και Αμίνα Ρόμπινσον είχαν διαρρεύσει στο internet αλλά πλέον έχουν διαγραφεί.


Παράλληλα έγινε γνωστό ότι η Ροζάριο Ντόσον δεν θα εμφανιστεί στο Punisher, λόγο του ότι γυρίζονταν μαζί. Ίσως βέβαια και λόγο του ότι πολλοί πιστεύουν ότι θα πεθάνει στο Defenders, οπότε με το να ανακοινωθεί η συμμετοχή της σε επόμενη σειρά θα κάνανε spoiler. Για την ώρα εμείς ανυπομονούμε για το Defenders, το οποίο όσο περνάει ο καιρός και μαθαίνουμε περισσότερα στοιχεία, όλα και μεγαλώνουν οι προσδοκίες μας.