Η FOX ανακοινώνει ημερομηνίες για τις επόμενες ταινίες X-Men, Avatar, Predator



Επιτέλους μετά από καιρό έχουμε νέα για το X-franchise της FOX. Το στούντιο ανακοίνωσε ότι στις 13 Απριλίου του 2018 θα κυκλοφορήσει το New Mutants, με τον Τζος Μπούν να σκηνοθετεί, την 1η Ιουλίου το sequel του Deadpool, και στις 2 Νοεμβρίου το επόμενο X-Men. Οι ημερομηνίες αφορούν την Αμερική, και μιας και όλες είναι Παρασκευή, σίγουρα θα είναι διαφορετικές για Ελλάδα. Παράλληλα ανακοινώθηκαν τα επόμενα Avatar για 18 Δεκέμβρη 2020, 17 Δεκέμβρη 2021, 20 Δεκέμβρη 2024 και 19 Δεκέμβρη 2025.

Για το New Mutants έχουμε τις λιγότερες πληροφορίες , εκτός από αρκετές φήμες. Από τη μία θα λέγαμε ότι θα ήταν φυσιολογικό να εμφανιστεί ο Cable, από την άλλη όμως η αισθητική της ταινίας, έτσι όπως έχει περιγραφεί, μάλλον δεν τον σηκώνει, μπορεί σε αργότερες συνέχειες.

Για το Deadpool 2 έχουμε μαζέψει αρκετές πληροφορίες, που μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Όσων αφορά το X-Men, η FOX επιβεβαίωσε τις φήμες, ανακοινώνοντας ότι ο τίτλος του είναι X-Men: Dark Phoenix. Βεβαίως μία εκδοχή του είδαμε στο X-Men: The Last Stand, αλλά και κάποιες αναφορές σε αυτό, στο X-Men: Apocalypse. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά λοιπόν που θα δούμε το ιστορικό σενάριο, αυτή τη φορά να αγκαλιάζεται πλήρως από την ταινία. Η Σόφι Τέρνερ θα υποδυθεί άλλη μία φορά την Phoenix.

Όσων αφορά το Avatar, στη σελίδα του Facebook της ταινίας ανέβηκε μία φωτογραφία με τον Κάμερον και το συνεργείο του, που συνοδευόταν από την ανακοίνωση για τις επόμενες ταινίες. Τα νέα έρχονται λίγο καιρό μετά τον προβληματισμό του σκηνοθέτη για το αν και πως θα συνεχίσει.


Κατά τα άλλα το στούντιο ανακοίνωσε ότι το Predator του Σέιν Μπλακ, αντί για Φεβρουάριο, θα βγει στις 3 Αυγούστου.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το Deadpool μετακινήθηκε καλοκαίρι, από Φεβρουάριο που ήταν η πρώτη ταινία, ενώ όλες οι ταινίες κοντράρονται με άλλες που αναμένεται να είναι επιτυχίες: Το New Mutants με μία -άτιτλη ακόμα- ταινία του σύμπαν τεράτων της Universal, το Dark Phoenix με την Mulan της Disney και -μάλλον- μία ταινία του ενιαίου σύμπαν της Paramount, και το Deadpool με την σόλο ταινία του Han Solo, αλλά και του Bumblebee. Την ίδια χρονιά θα δούμε και τα Black Panther, Avengers: Infinity War, Ant-Man and the Wasp, Venom, το animation με τον Miles Morales ως Spider-Man, αλλά και το Aquaman. Το 2018 προβλέπεται θερμή χρονιά, ενώ δεν έχουμε ιδέα τι άλλο μπορεί να ανακοινωθεί.